New in <3

You’re just too good to be true!


Når man er på SU som mig og desværre ikke har noget job, har man lov til at drømme, og det gør jeg i den grad for tiden. Jeg drømmer især om Stella McCartney tasken, har den i beige flet, men den sorte ville bare lige fuldende det hele for mig !

Udover det er jeg helt tosset med solbrillerne fra Linda Farrow, har et par fra hende i mørke grå som er foldeble og super fede, men den her lyse grålige farve tror jeg vil være super fed til foråret.

Jakken fra Heartmade har jeg bare totalt forelsket mig i og kan ikke finde den nogen steder :/ … HJÆLP, så hvis der er nogle af jer der ved hvor de forhandler den, så sig endelig til!

Til sidst men ikke mindst Balenciagas smukke smukke sandaler, som helt klart skal flytte ind hos mig inden sommeren starter.

Well håber at mine cravings kunne være med til at give jer lidt inspiration og bud på hvad i kunne sætte på listen over ultimative køb lige nu.

Xoxo Katrine 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

New in <3